Canon Océ PlotWave 550

 

Canon Océ PlotWave 550

 

 

Изключителни резултати


Océ PlotWave 550 е предназначен специално за взискателни CAD среди, като например архитектурни и строителни проектиране, производство и доставка на печатни услуги. Той разпечатва висококачествени комплекти от черно-бели технически документи, които издържат на интензивна употреба както в офиса, така и на обекта. Това се дължи на тяхната водоустойчива технология и високото качество на печат от следващо поколение. Устройството постига скорост на печат до 10 страници A1/D в минута. Océ Image Logic® копира и сканира, като отстранява сенките от гънки и сгъвки в оригиналите, и подсилва и цветовете.

Неповторима ефикасност

Наградената с отличия технология Océ Radiant Fusing позволява да се започне работа незабавно, като от тих режим извежда разпечатката за 30 секунди.. В сравнение с традиционните принтери Océ PlotWave 550 може да спести един час на ден и да намали разходите за електроенергия наполовина. С помощта на Wi-Fi рутер потребителите могат да осъществят достъп до файлове от облака чрез смартфон или компютър и да ги изпращат за печат чрез Océ Mobile WebTools. Продуктивнят контролер POWERsync  позволява да се изпълняват множество задачи за печат, сканиране и копиране едновременно за още по-висока производителност.

 

 

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

 

Описание на продукта: Черно-бяла многофункционална широкоформатна лазерна система за печат/копиране/сканиране с цветен скенер с 4 ролки.

Скорост на печат: Ефективен печат с постоянна скорост от 10 листа A1/D в минута и 5 x A0 в минута.

Разделителна способност на печат: Изключително качество с технология Pico Printing с резолюция 600 x 1200 dpi

Отрязване на хартията: Ножове в касетата за бърза и лесна смяна на печатния носител.

Максимален капацитет за хартия: 4 ролки: 730 m2.

Ширина на ролката: 297 – 914 mm.

Разделителна способност на сканиране: 600 x 600 dpi.

Скорост на сканиране: 4,6 m/min черно-бяло сканиране;
9,7 m/min копиране;
4,8 m/min цветно сканиране.

Формат на сканиране: TIFF, PDF, PDF/A, JPEG, CALS, многостраничен PDF, многостраничен PDF/A и многостраничен TIFF

 Работен процес: Паралелен печат, копиране и сканиране на единични документи или комплекти